На уроках з трудового навчання ми готуємо різні страви. Ми задумались – як приготувати страву, яка б сподобалась всьому нашому класу (або принаймі більшості)?
І це нам вдалося!
Ми провели опитування і з’ясували що наша “класна” страва—-це піца.
Ось її рецепт:
Піца.
Тісто: 50г дріжджів, 250г муки, 30г олії, 150г води.
Начинка: 150г томатного соусу, 100г шинки, 1 цибулина, 10 штук шампіньйонів, 100г твердого сиру, прянощі, 1/5 чайної ложки солі, перець, 2 помідори, 1/4 стакани маслин.
Спосіб приготування: змішати дріжджі з борошном, добавити воду, сіль, олію. Замісити тісто, залишити його на 15-20 хвилин. Розділити тісто на дві рівні частини і заокруглити їх в кульку. Розкачати заготовки з тіста в круглі млинці товщиною 3-5 мм, викласти їх на змащене маргарином деко. Потім змазати тісто томатним соусом, покласти нарізані шинку, цибулю і шампіньйони. Посипати сиром, прянощами, сіллю, перцем, прикрасити маслинами і свіжими помідорами. Випікати в попередньо розігрітій до 200-2100 С духовці 20-25 хвилин. Виходить дві піци діаметром 20 см.
Ми її приготували—вийшло дуже смачно.
А вам кортить?
Спробуйте і ви приготувати щось подібне!
Пишіть нам