Україна славилася своєю кулінарією. Її страви завжди були відомі за межами країни. Сьогодні ні одне сімейне свято не обходиться без українських страв. Всі народні звичаї знайшли своє відображення в своєрідних стравах, більшість яких готувалися у визначені свята. “Різдво гарне ковбасою, а Великдень — крашанкою”- кажуть в народі. Шановні друзі, ви маєте прекрасну можливість порадувати власних батьків, приготувавши народну страву на якесь обрядове народне свято. Пам’ятатйте, що готуючи страву ви маєте справу з числівниками. Отож при приготуванні згадуйте, до якого розряду числівників можна віднести кількість солі, перцю, лаврового листу, картоплі, моркви та інших продуктів. |
Чи справді числівник такий важливий у житті? |
Мої координати |
Телефон: (0412) 257125 |
Всім! Всім! Всім! Оголошується конкурс!!! Надсилайте до шкільної редколегії віршовані рецепти кулінарних страв різник країн світу! Найкращі і найсмачніші рецепти будуть опубліковані в шкільній газеті та приготовані працівниками шкільної їдальні для учнівської дегустації. |