Україна славилася своєю кулінарією. Її страви завжди були відомі за межами країни. Сьогодні ні одне сімейне свято не обходиться без українських страв. Всі народні звичаї знайшли своє відображення в своєрідних стравах, більшість яких готувалися у визначені свята. “Різдво гарне ковбасою, а Великдень — крашанкою”- кажуть в народі.

Шановні друзі, ви маєте прекрасну можливість порадувати власних батьків, приготувавши народну страву на якесь обрядове народне свято. Памятатйте, що готуючи страву ви маєте справу з числівниками. Отож при приготуванні згадуйте, до якого розряду числівників можна віднести кількість солі, перцю, лаврового листу, картоплі, моркви та інших продуктів.

Чи справді числівник такий важливий у житті?

Подпись: Щоб зварити звичайний обід, потрібно засвоїти близько 30 числівників різних розрядів за значенням

Мої координати

Телефон: (0412) 257125
Факс: (0412) 344419
Эл.почта:

Всім! Всім! Всім!

Оголошується

конкурс!!!

Надсилайте до шкільної редколегії

 віршовані рецепти кулінарних страв різник країн світу!

Найкращі і найсмачніші рецепти будуть опубліковані в шкільній газеті та приготовані працівниками шкільної їдальні для учнівської дегустації.