Новини програми в Україні

Проводиться опитування про співпрацю громадянського суспільства з Верховною Радою України

  • 12.08.2015

    До 30 серпня 2015 Центр розвитку бізнес-технологій проводить опитування неурядових організацій України про ефективність співпраці з Верховною Радою. За результатами даного опитування буде підготовлена програма навчання представників Апарату Верховної Ради ефективному використанню інформаційних і комунікаційних технологій за підтримки корпорації Intel.

    Мета опитування - виявити основні досягнення та проблемні аспекти в комунікації між представниками громадянського суспільства та Верховної Ради України. Особлива увага приділяється використанню інноваційних інструментів спілкування, їх ефективності і важливості у комунікації з громадянським суспільством. За результатами відповідей респондентів буде сформована програма підвищення ІКТ компетенцій представників Апарату Верховної Ради та активного використання цифрових технологій у співпраці з представниками громадянського суспільства.

    Анкету можна заповнити за посиланням http://q.am.com.ua/ 



    Про корпорацію Intel
    Корпорація Intel - провідний світовий виробник інноваційних напівпровідникових компонентів - розробляє технології, продукцію та ініціативи, спрямовані на постійне підвищення якості життя людей і вдосконалення методів їх роботи. Додаткову інформацію про корпорацію Intel можна знайти на веб-сайті http://www.intel.ком/

    Інформація про освітні ініціативи корпорації Інтел доступна на сайті http://www.iteach.com.ua/ 

    Про Центр розвитку бізнес-технологій
    Центр розвитку бізнес-технологій - незалежна аналітична та консультаційна організація, місією якої є захист законних інтересів представників малого та середнього бізнесу шляхом створення сприятливих економічних і організаційно-правових умов для розвитку підприємництва в Україні та регіонах. З 2004 року ЦРБТ активно сприяє розвитку всесвітньої благодійної програми Intel ® «Навчання для майбутнього» (IntelTeach) в Україні. З 2008 року ЦРБТ став офіційним партнером корпорації Intel в Україні.

    Додаткову інформацію про ЦРБТ і про проекти можна знайти на веб-сайті http://www.btdc.org.ua/

Поділитися: