Конкурси

Увага! Новий сайт конкурсу «Успішний проект 2009»

  • 05.11.2009

    З жовтня місяця 2009 року знайомий всім конкурс «Успішний проект», що на протязі багатьох років проводиться в Україні в рамках програми Intel «Навчання для майбутнього», отримав свій власний сайт. Тепер все, що стосується цього важливого для програми конкурсу можна знайти тут: http://project.iteach.com.ua/

    Тут можна знайти детальну інформацію про конкурс, ознайомитися з новинами конкурсу та програми, надіслати проект, заповнивши зручну форму на сайті, та ознайомитися з вже поданими на конкурс проектами. На сайті спільнот Програми Intel «Навчання для майбутнього» створено окрему спільноту, присвячену Конкурсу, де можна буде ознайомитися з більш детальною інформацією про проекти та обговорити їх з авторами, учнями та усіма зацікавленими.

    Конкурс «Успішний проект 2009» з використанням інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі у рамках Програми Intel® «Навчання для майбутнього»

    Якщо Ви належите до вчителів-новаторів, які мають багато цікавих ідей та прагнуть досліджувати і змінювати на краще оточуючий світ разом із своїми учнями, то цей конкурс - для Вас! Як вчителю, який використовує інноваційні педагогічні та інформаційні технології (ІКТ) під час навчання школярів, Вам буде цікаво поділитися досвідом та дізнатися про успіхи своїх колег.

    Дирекція освітніх програм корпорації Intel в Україні оголошує про проведення у рамках програми Intel® «Навчання для майбутнього» конкурсу «Успішний проект-2009» з використанням ІКТ. Конкурс проводиться за двома номінаціями: «Успішний навчальний проект» та «Успішний виховний проект».

    Кожний учитель може взяти участь у конкурсі. Подані на конкурс роботи мають містити інформацію про результати реально впровадженого учнями навчального проекту у класній або позакласній діяльності із застосуванням ІКТ.

    Отож, якщо Ваш проект:

    • спрямовано на розвиток мислення та творчої особистості учнів
    • предбачає самостійну пошуково-дослідницьку роботу учнів
    • передбачає інтерактивні форми роботи (у парі, групові тощо)
    • інтегровано з іншими навчальними предметами з метою формування цілісної картини сприйняття світу
    • вирішує яку-небудь реальну або реалістичну проблему (навчальну, соціальну тощо)
    • готує дітей до життя в умовах економіки знань
    • мотивує та покращую ефективність навчання
    • має практичну, значущу для учнів спрямованність
    • формує життєві компетентності та навички ХХІ сторіччя

    Не вагайтеся й беріть участь у конкурсі!

    Терміни подання робіт у 2009 році - до 10 червня і до 10 грудня

    Надіслати проект на Конкурс можна тут

Поділитися: