Новини технологій

Мобільна академія МТС оголошує результати першого півріччя

  • 05.06.2013

    Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», провідного телекомунікаційного оператора в країнах СНД, Генеральний партнер Олімпійської збірної України, підбиває підсумки першого семестру в «Мобільної академії МТС». До 20-річчя мобільного зв'язку в Україні, півроку тому компанія ініціювала довгостроковий освітній проект, що об'єднує уроки мобільного інтернету для дорослих та дітей, профорієнтовані заняття для школярів і студентів, екскурсії до МТС. 

    За результатами першого семестру більше 500 випускників «Мобільної академії МТС» пройшли навчання базовим і просунутим навичкам користування мобільним інтернетом, а також отримали уяву про принципи роботи мобільного зв'язку. 

    «Мобільна академія МТС» об'єднує три різні напрямки: 

    1.     Екскурсії до МТС, уроки мобільної грамотності та профорієнтаційні заняття для школярів і студентів. З січня до травня центральний технічний центр МТС відвідало близько 200 школярів і студентів технічних вузів. Вони на власні очі побачили, як працює обладнання, а також, у ювілейний для телекомунікацій рік, познайомилися з історією мобільного зв'язку в світі та Україні. 

    2.     «Школа для батьків», де діти навчають батьків та вчителів навичкам роботи зі смартфонами і мобільним інтернетом. Проект реалізований на базі Всеукраїнської освітньої мережі «Щоденник.ua». У 2012 році МТС провела конкурс на кращий сценарій уроку мобільної грамотності для батьків, за результатами якого обрано 10 кращих знавців мобільних технологій в Україні. Переможці конкурсу були нагороджені почесним званням «Мобільний професор» і створили на базі своїх шкіл «Мобільні вчительські», команди учнів, які провели уроки у своїх школах, навчивши користуватися мобільним інтернетом понад 200 дорослих. 

    3.     Майстер-класи для абонентів МТС з можливостей мобільного інтернету: у мобільній академії МТС можна дізнатися, як користуватися своїм розумним телефоном і сервісами, корисними в повсякденному житті: дистанційна оплата комунальних послуг, пошук і купівля товарів, продуктів і ліків, спілкування через інтернет з родичами в інших країнах і багато іншого. Заняття проходять кожної останньої неділі місяця в центральному магазині МТС у Києві. Влітку «Мобільна академія МТС» відкриється також в інших містах України. 

    На відміну від інших навчальних закладів, «Мобільна академія МТС» не припиняє роботу в літній час. Усі бажаючі відвідати технічний центр МТС, пройти урок мобільної грамотності, й дізнатися, як ще використовувати свій смартфон з користю, можуть надсилати заявки за адресою: academy@mts.com.ua. Відправивши таку заявку, школярі та студенти зможуть замовити екскурсію на зручний для них день. Користувачі мобільного інтернету можуть зареєструватися на найближчий майстер-клас «Мобільної академії МТС», або запропонувати цікаву для них тему для одного з наступних занять. Навчання у «Мобільній академії МТС» безкоштовне.

Поділитися:
 [19-05-2024 00:25:17] E_WARNING: Unknown(): open(/tmp/phpsess/sess_dc4a3b164e8b8a29ba1779ea8cf0fe0a, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in file Unknown at line 0
 [19-05-2024 00:25:17] E_WARNING: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/phpsess) in file Unknown at line 0