ЗМІ про освітні ініциативи Intel

Intel -Техно Україна

  • 25.01.2011

    Intel-Техно Україна, 28-31 січня 2011 р.
    Київ, НТУУ "КПІ"

    На базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», за ініціативи корпорації Intel в Україні, вже вдруге стартує конкурс для учнів загальноосвітніх навчальних закладів України – Intel-Технo Україна – Національний етап міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF (International Science and Engineering Fair).

    Метою Конкурсу є всебічна підтримка обдарованої молоді, сприяння активізації та модернізації змісту науково-дослідницької, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнів, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій, розширення поглядів молоді на сучасний стан розвитку науки та техніки.

    Національний етап Конкурсу відбудеться 28 – 31 січня 2011р:

    • 28-30 січня – відкриття Конкурсу, постерний захист наукових робіт у форматі інтерв’ю з науковцями, за категоріями: Математичні науки, Фізика та Астрономія, Комп’ютерні науки, Інженерія та Енергетика.
    • 31 січня  2011р. – визначення переможців та фіналістів.


    Переможці Національного етапу Конкурсу отримають право представляти свої проекти на Всесвітньому фіналі Intel ISEF  з 8 по 13 травня 2011 р. у м. Лос-Анджелес  (Каліфорнія, США), де роботи фіналістів оцінюватимуть вчені зі світовими іменами, у тому числі – лауреати Нобелівських премій.
    Заходи Конкурсу пройдуть під патронатом Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України, за підтримки відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні. Титульним генеральним спонсором  Конкурсу є всесвітньо відома корпорація Intel.

    До участі в Національному етапі відібрано 136 проектів: Математика – 17, Фізика та Астрономія – 28, Комп’ютерні науки – 42, Інженерія – 34, Енергетика – 15.

    • 28 січня, о 13.15 відбудеться відкрита виставка конкурсних робіт, 2й та 3й поверхи 1го корпусу НТУУ «КПІ».
    • 28 січня, о 15.30 в залі засідань Вченої ради НТУУ «КПІ» (1й корпус) відбудеться урочисте відкриття Конкурсу.
    • 31 січня, о 11.30 в залі засідань Вченої ради НТУУ «КПІ» (1й корпус) відбудеться урочисте нагородження переможців та закриття Конкурсу.


    Джерело: ht.ua

Поділитися: