Прес-релізи

Соціальні проекти

  • 29.04.2009

    Окрім освітніх програм, Intel реалізує в Україні чимало соціальних проектів. Більшість із них здійснюються в тісному співробітництві як з органами державної влади, так і з громадськими організаціями.

    Intel щорічно підтримує конкурс "Вчитель року", що проводить Міністерство освіти і науки України, а також конкурс web-сайтів обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, організований Інститутом менеджменту освіти Академії педагогічних наук України. В 2008 році переможці конкурсу web-сайтів отримали нагороди від Intel.

    Разом з ПРООН Intel реалізує соціальний проект для молоді, мета якого - підтримка процесу соціальної інтеграції молоді та її залучення до активної громадської діяльності через розвиток навичок та здібностей, необхідних для активної участі в соціальних процесах як на локальному, так і на державному рівні.

    Intel також активно співпрацює із Міжнародним благодійним фондом "Україна 3000", беручи участь у роботі щорічного освітніх форумів "Артеківські діалоги" та "Новітній інтелект України", підтримуючи переможців конкурсів із впровадження інформаційно-комунікаційних технологій, що проводить "Україна 3000".

Поділитися: