Новини програми в Україні

Конкурс "Світлина - це зупинена мить!"

  • 17.09.2009

    Шановні колеги!

    1 вересня розпочався новий навчальний рік і разом з ним, маємо надію, продовжилася Ваша активна робота за Програмою Intel «Навчання для майбутнього». Сподіваємось, що за час літньої відпустки Ви не тільки відпочили, але й набрались нових ідей, вражень та емоцій, які допоможуть Вам активно та плідно працювати в подальшому.

    Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з Вами та на Ваші повідомлення про нові та цікаві події в Програмі! Пропонуємо Вам зустріти новий навчальний рік у стилі Веб 2.0!

    Для цього ми розпочинаємо створення тематичного інтерактивного міжрегіонального веб-альбому фотографій на освітню тематику.

    Проявляємо Ваші творчі та креативні таланти, розміщуючи свої фото в альбомі http://picasaweb.google.com/SavchenkoLudmila/lRxgdB?feat=directlink

    Фотографій можуть бути будь-якими. Єдина умова – зв'язок з професією вчителя, ініціативами Intel та святом Дня вчителя. Просимо Вас також залишати підписи до фото, щоб було зрозуміло, хто автор, де і коли відбулася подія, а також, хто зображений на фото.

    Закликаємо Вас також голосувати за фото, які Вам сподобались найбільше. Перших переможців буде нагороджено приємними подарунками до Дня вчителя. Поспішайте!

    Надалі підсумки конкурсу планується підводити щомісячно.

    Як взяти участь? (коротка інструкція)

    1) надіслати на адресу Savchenko.ludmila@gmail.com свою адресу на gmail.com, щоб отримати запрошення в співавтори альбому. Якщо адреси немає, то створіть її, це займає кілька хвилин.

    2) Після отримання запрошення, заходьте до альбому за адресою http://picasaweb.google.com/SavchenkoLudmila/lRxgdB?feat=directlink та додавайте свої фото, залишайте підписи та коментарі, а також голосуйте, натискаючи кнопку «Подобається» в лівому нижньому кутку.

    Починати можна прямо зараз ;) Просимо розповсюдити цю інформацію максимально широко серед потенційних учасників конкурсу!

    З найкращими побажаннями,
    Дирекція освітніх програм Intel в Україні

Поділитися: