Новини програми в Україні

Конкурс «Успішний проект 2010»: Ще два кроки до перемоги

  • 14.03.2011

    Алиса, что ты думаешь об этом?
    Не знаю, вот скажу и буду знать
    Алиса в стране чудес

     

    Шановні учасники!  

    Завершено черговий етап конкурсу. Визначені фіналісти за оголошеними номінаціями. Всі вони надали можливість бажаючим ознайомитись з проектами на Вікі-сторінці конкурсу, люб’язно погодились розкрити таємниці  успіху,  поділитись своїми творчими та технічними родзинками, використаними при створенні проектів.  

    Нам дуже приємно, що за невеликий проміжок часу сторінку проектів відвідали майже 1500 раз! Багато хто з відвідувачів залишив свої коментарі на сторінці обговорення. Дякуємо! Можемо зробити висновок – справа ця потрібна та цікава!

    Учасники конкурсу використали нагоду не тільки показати свої таланти, творчість учнів, познайомитись з роботами колег, знайти однодумців в усіх регіонах України, а й отримати нагороди від Intel. 

    Шановні друзі! Експертній комісії було дуже цікаво оцінювати ваші роботи і роботи ваших учнів. Дякуємо за участь всіх конкурсантів! Які Ви всі молодці!

    Настала черга роботи офіційної експертної комісії та народних експертів:  

    • офіційні експерти – представники ІІТІЗО МОН України, представництва корпорації Intel в Україні, дирекції освітніх програм Intel в Україні, тренери-методисти програми Intel «Навчання для майбутнього» мають встановити переможців, ранжуючи фіналістів по кожній номінації окремо.
    • всі учасники освітянської спільноти запрошуються до голосування;
    • народні експерти з числа тих, хто активно використовує проектні методики, виявляє готовність до співпраці та експертів, перебуває у стані пошуку нового запрошуються до публічного обговорення на Вікі-сторінці. Народне голосування буде оцінено як організаторами конкурсу (приз найактивнішому та конструктивному народному експерту), так і його учасниками, оскільки формула перемоги складається з думки офіційних експертів (75%), результатів голосування (10%) та відгуків народних експертів (15%).


    Але на цьому приємні новини не закінчуються. Активність учасників цьогорічного конкурсу та цікаві ідеї проектів спонукали організаторів започаткувати ще декілька відзнаки.

    Приємними дрібничками від Intel в Україні та право розмістити свій проект в «Банку кращих проектів» за предметами будуть відзначені учасники, які продемонстрували ефективне застосування проектних технологій при навчанні предметних дисциплін.

    Також відмічено проекти з найкращим використанням Вікі-технологій, за створення мультимедійних посібників. Та ще про багато приємних сюрпризів, які чекають на учасників Конкурсу, буде оголошено додатково.

    Остаточні результати конкурсу «Успішний проект» будуть оголошені 21 березня!

Поділитися: