Новини програми в Україні

Профтехосвіта Донецької області провела обласний конкурс на кращий учнівський проект (за міжнародною освітньою програмою «Intel®Навчання для майбутнього»)

  • 24.05.2011

    12 травня 2011 року відбувся заключний етап обласного конкурсу в Донецькому вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі (№58): виставка матеріалів проектів і, безпосередньо, захист результатів проектів учнями від групи розробників.

    На заключному етапі пройшло урочисте вручення Дипломів та призів  переможцям Всеукраїнського конкурсу «Успішний проект-2010», який завершився у березні цього року. У номінації «Проекти ПТО» Диплом переможця (ІІ місце) і приз отримала керівник проекту «Веселка на капоті» від Донецького професійного ліцею автосервісу (№114) Червенкова Л.В.; Диплом переможця (ІІІ місце) і приз отримала керівник проекту «На пошуки прихованих скарбів» від Краматорського центру ПТО (№47) Лозун О.Л. Заохочувальний приз за розробку мультимедійних посібників для навчальних предметів отримала група педпрацівників від Маріупольського вищого металургійного училища (№99) Мудрова О.В., Вертипорох О.М. (проект «Усе в твоїх руках»), Зиновченко Т.Г. (проект «Світло – людям»), Завальнюк Т.П., Волосович О.С. (проект «Завжди на висоті»).




Поділитися: