Новини програми в Україні

Нарада - семінар «Сучасні освітні технології у вищих педагогічних навчальних закладах: стан, тенденції та перспективи розвитку»

  • 10.06.2011

    Відповідно до спільних планів роботи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України, а також дирекції освітніх програм корпорації іntel в Україні 17 червня 2011 року планується проведення наради- семінару «Сучасні освітні технології у вищих педагогічних навчальних закладах: стан, тенденції та перспективи розвитку».

    До участі запрошено представників вищих навчальних педагогічних закладів, які активно впроваджують сучасні інформаційні технології та інноваційні програми з іКТ, у тому числі міжнародні освітні програми Intel.

    Міжнародні освітні програми Intel впроваджуються у більш ніж 60 країнах ствіту та спрямовані на формування у молоді навичок ХХі століття та підготовку її до інформаційного суспільства. Лише за програмою Intel "Навчання для майбутнього” у світі підготовлено понад 9 мільонів вчителів. В Україні, починаючи з 2003 року – понад 200 000 освітян ( понад 150 000 вчителів ЗНЗ, 6 300 вчителів ПТНЗ, 43 500 студентів та викладачів ВНЗ). Програми Intel впроваджується в усіх областях України.

    Всі курси Intel відповідають міжнародним стандартам. Курси Intel в Україні мають відповідні грифи МОН України, впроваджються на підставі Меморандумів та відповідних наказів МОН України. Незалежна експертиза свідчить про 98% позитивних відгуків про ефективність програм.

    Програма наради-семінару
    (проект станом на 09.06.11)

Поділитися: