Новини програми в Україні

ІКТ: стратегія розвитку освітнього закладу

  • 24.10.2011

    19 жовтня 2011 року на базі спеціалізованої  школи № 214 з поглибленим вивченням математики, економіки та  інформатики  м. Києва  відбувся тренінг в рамках програми Intel® «Навчання для майбутнього» для керівників загальноосвітніх навчальних закладів «ІКТ: стратегія розвитку освітнього закладу». Ініціатором проведення  тренінгу виступив Київський університет імені Бориса Грінченка, зокрема, проректор університету  Морзе Н. В., доктор педагогічних наук, член кор. НАПУ, та Кузьмінська О. Г., кандидат  педагогічних наук , які одночасно є тренерами  програми Intel® «Навчання для майбутнього».

    Активно підтримали цю ідею начальник управління освіти Оболонського району Добровольська О.М.

    В ході тренінгу організатори презентували учасникам  програму Intel® «Навчання для майбутнього», навички 21 століття, шляхи та методи інтеграції ІКТ у навчальний процес, використання ІКТ при здійсненні особистісно-орієнтованого навчання,  технології Web2.0, ознайомили з міжнародними стандартами для керівників освітніх установ щодо впровадження ІКТ у навчальний процес.

    Директори долучилися до розробки програми інформатизації освітнього простору свого навчального  закладу, створили та будуть захищати розроблену програму інформатизації та план її реалізації.

















Поділитися: