Новини програми в Україні

Освітні ініціативи та програми Intel було представлено на третій Національній виставці-презентації «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ»

  • 23.11.2011

    Третя Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті», яка відбулась 18-20 жовтня, сьогодні є найбільш широко представленим форумом найкращих інноваційних досягнень в галузі освіти. Протягом трьох днів роботи виставки її відвідало біля 9 тисяч осіб. Учасники та гості виставки, фахівці, науковці, викладачі, які брали участь у заходах, у своїх відгуках відзначили виставку актуальною і змістовною з точки зору широкого спектру актуальних проблем і досвіду, який презентували її учасники.



    На виставці були представлені 549 навчальних закладів України різних рівнів і форм власності, наукові установи, методичні центри, регіональні та муніципальні органи управління освітою, видавництва, міжнародні установи і представництва, підприємства і бізнес-структури, що забезпечують засобами навчання галузь освіти.



    Корпорація Intel презентувала свій багаторічний досвід співпраці з навчальними закладами України. За останні 8 років понад 200 тис. вчителів та викладачів пройшли навчання й перепідготовку в системі заходів компанії. Було також представлено кілька  нових освітніх проектів.  Директор з корпоративних питань Intel в Україні та СНД Тетяна Нанаєва з нагоди святкування досягнень освітньої програми «Навчання для майбутнього» вручила нагороди кращим освітнім закладам.

    Дирекція освітніх програм Intel за сприяння розвитку інноваційного суспільства  в Україні та ефективне впровадження сучасних методів навчання інформаційно-комунікаційним технологіям педагогічної спільноти: вчителів шкіл, викладачів вищих навчальних закладів та обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти та за висновками експертів вважається кращою з існуючих на сьогодні в Україні з оволодіння педагогічними технологіями та орієнтованою на впровадження ІКТ в навчальний процесс.

    За висновками експертної ради та компетентного журі освітні програми Intel було нагороджено Золотою медаллю переможця конкурсу в номінації «Інновації у співпраці підприємств, наукових установ, структур бізнесу,міжнародних організацій, видавництв з системи освіти».

    Також Корпорації Intel була вручена Подяка «За вагомий внесок у розвиток інтелектуального потенціалу України та підтримку благодійних освітніх ініціатив».

Поділитися: