Новини програми в Україні

Конкурс «Історія успіху учителів та дітей – учасників освітніх програм корпорації Intel в Україні»

  • 19.01.2012


    Шановні колеги, партнери та чисельні учасники освітніх програм Intel в Україні!

    Ми щиро вдячні Вам, чисельним вчителям, викладачам, тренерам та координаторам програм Intel, за те, що зрозуміли і повірили в Програми Intel з самого початку!  

    А те, що всі ці роки ви разом із нами - це дійсно дивовижна річ! Ми проаналізували, що 80 % тих, хто пройшов навчання за однією чи іншою програмою, досі залишаються в них. Ви впроваджуэте те, чому навчились, проходите майстер-класи, берете участь у конкурсах та спільнотах, навчаэтесь самостійно чи дистанційно за новими курсами, користуэтеся ресурсами Intel онлайн тощо.  

    Нам відомо, що багато з вас запровадили те, чому навчались, що у вас змінилось уявлення про використання ІКТ у навчально-виховному процессі. За цей час в вашому житті відбулися позитивні зміни. Хтось з вас отримав підвищення, хтось захистив дисертацію, хтось отримав визнання у колег, тощо. Цікаво дізнатись, чи є взаємозв’язок між Програмою та вашим успіхом!  

    Ми пропонуємо Вам розповісти про свої рецепти успіху, щоб ваші історії мотивували та надихали нових учасників до активних дій, спонукали до професійного зростання та досягнення поставлених цілей! 

    Заявку на участь у конкурсі та рекомендації до написання вашої Історії, ви можете знайти тут: 

    Заявка на участь

    Рекомендації з написання Історії успіху освітніх програм Intel

    Переможця буде запрошено до участі у одному із трьох міжнародних освітніх заходів Intel у 2012р., залежно від вашого досвіду та уподобаньJ Топ-десять також отримують призи.  

    Чекаємо на ваші унікальні історії! Не приховуйте свої досягнення! Поділіться ними з усією освітянською спільнотою!

    З повагою
    Тетяна Нанаєва та дирекція освітніх програм Intel в Україні

Поділитися: