Новини програми в Україні

Фіналістів конкурсу «Intel Еко-Україна» привітали Президент та Міністр Освіти і Науки України

  • 04.04.2012

    Фіналістів конкурсу «Intel Еко-Україна» привітали Президент та Міністр Освіти і Науки України

    2 березня 2012 року у Київському міському Палаці дітей та юнацтва відбулася Друга Всеукраїнська виставка-звіт «Країна юних майстрів». Виставку відвідали Президент України Віктор Янукович, міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник та інші представники влади.

    В рамках виставкової програми Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді (НЕНЦ) МОНмолодьспорт України були представлені наукові проекти переможців всеукраїнського конкурсу Intel-Еко Україна (національного етапу міжнародного конкурсу Intel ISEF), які захищатимуть честь України на міжнародному конкурсі Intel ISEF 2012, що пройде 13-18 травня 2012 року у м. Пітсбург, США. Переможців привітали Президент України Віктор Янукович, Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, голова КМДА Олександр Попов та голова представництва корпорації Intel в Україні Володимир Шаров .

    Міністр освіти, науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник
    із переможцями Intel-Еко Україна

    Голова представництва Intel в Україні Володимир Шаров
    вітає переможців Intel-Еко Україна

    Повний фотоальбом виставки на сайті НЕНЦ: http://www.nenc.gov.ua/1608.html

    «Країна юних майстрів» на сайті МОНмолодьспорт України:

    https://www.mon.gov.ua/index.php/ua/novini/novini-oblastej/86-donetska-oblast/8605-yuni-majstri-donechchini-vzyali-uchast-u-ii-vseukrajinskij-vistavtsi-zviti-dityachoji-tvorchosti

Поділитися: