Новини програми в Україні

У Будинку вчителя відбулося урочисте нагородження переможців конкурсів

  • 09.10.2012

    Захід розпочався із виставки стендових робіт лауреатів, що відбулася за підтримки Педагогічного музею у приміщенні головної зали, і був відкритий почесним гостем - Віктором Дмитровичем Руденко, головним редактором  журналу “Комп'ютер у школі та сім'ї”.


    На виставці команди представили стендові доповіді про 25 проектів, реалізованих учнями в рамках програми Intel «Шлях до успіху». Учасники та гості взяли участь у роботі глядацького журі, віддавши свої голоси за кращі представлені на виставці проекти. За підсумками голосування приз глядацьких симпатій отримав проект «Квітник – окраса нашої школи», реалізований у Клавдіївській ЗОШ І-ІІІ ст. (с. Клавдієво-Тарасове Київської обл.) командою учнів у складі – Стефанович Аліна, Микитенко Оксана, Чорна Вікторія, Купченко Наталія, Соловйова Юлія та фасилітатором Міщенко Оленою Олександрівною. Частина нашої  виставки буде представлена в Педагогічному музеї впродовж наступного тижня.

    Основна церемонія нагородження проходила у Молодіжній залі Будинку вчителя, де запрошені гості представляли та вручали дипломи переможцям.


    Оксана Онасенко
    , коодинатор програми Волонтери ООН в Україні, привітала Наталію Юріївну Петрушко, яка посіла І місце у конкурсі есе. Оскільки переможець не змогла бути на нагородженні, диплом було передано координатору програми «Шлях до успіху» у Київській області Ірині Петрівні Коротковій.

    Євгенія Петрівська, Національний менеджер Молодіжного проекту ПРООН (2009-2011) та Радник директора департаменту з питань молоді та комунікацій Державної служби молоді та спорту України привітала Слуцьку Ірину Анатоліївну (Сумська обл.) з ІІ місцем у конкурсі есе.

    Наталія Гозак, представник журі конкурсів та асистент програми Intel «Шлях до успіху» вручила диплом Заніздрі Ірині Вікторівні (м. Кіровоград), яка розділила ІІ місце у конкурсі есе з Іриною Анатоліївною.

    Олена Полюх, представник партнерів програми - видавництва «Тютюкін», вручила диплом Конновій Олені Георгіївні (м. Херсон) за ІІІ місце у конкурсі есе.

    Далі координатор програми Ніна  Дементієвська представляла проекти-переможців наступного конкурсу – конкурсу проектів, а почесні гості вітали команди та вручали дипломи.

    Поліхун Наталія Іванівна, завідувач відділу підтримки обдарованості та міжнародної співпраці Інституту обдарованої дитини НАПН України, привітала команду НВК "Дивосвіт",  (м. Жовті Води Дніпропетровської обл.) у складі Волошиної Марини, Налбандян Каріни, Пронь Анастасії, Урілової Валерії (фасилітатор Занціра Ірина Миколаївна), що реалізувала проект "Назустріч Євро - 2012" -  І місце у конкурсі проектів.


    Коцюба Андрій Ігорович
    ,  директор департаменту міжнародного співробітництва та розвитку Міжнародного благодійного фонду «Україна -3000» привітав команду Василівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (м. Василівка Запорізької обл.) у складі Черевка Фелікса, Митроги Марії, Бусела Дмитра, Шибаева Володимира, Лебідь Альони (фасилітатор Шиян Ніна Іванівна),  що реалізувала проект "Лавка для вболівальників"  - ІІ місце у конкурсі проектів.

    Щербина Ірина Михайлівна, представник проекту EDUkiT привітала команду Охрімівської ЗОШ (с. Охрімівка Запорізької обл.), у складі Пєтухової Катерини, Крюкової Ганни, Жданової Дарії, Письменної Юлії (фасилітатор - Пєтухова Анжеліка Валеріївна),  що працювала над проектом "Зробимо життя зручнішим", яка розділила ІІ місце у конкурсі проектів з попередньою командою. 

    Пустовіт Наталія Афанасіївна, завідувачка лабораторією екологічного виховання Інституту проблем виховання АПН України, привітала команду НВК "Основа" м. Запоріжжя у складі Ублинских Андрія, Гури Олександра (5 клас),  Шульги Олександра (фасилітатор Гура Світлана Павлівна), які працювали над проектом "Сухая Московка" з ІІІ місцем у конкурсі проектів.

    Щиро привітала учасників урочистого нагородження Тетяна Нанаєва, директор освітніх програм Intel в Україні та країнах СНД.

    Серед гостей-партнерів нашої програми також були Володимир Іванов, директор ГО “Центр розвитку бізнес-технологій”, Наталя Вовковінська, газета “Інформатика” (в-во “Шкільний світ”), Кукілевська Валентина Миколаївна, Відділ освіти Бородянської райдержадміністрації Київської області, вчителі та фасилітатори Київської області.


    Після офіційної частини учасники поїхали на обід, а потім відвідали мистецько-наукову лабораторію SPARK!LAB - спеціально обладнаний інтерактивний дослідницький майданчик в експозиції Мистецького арсеналу. На цьому програма заходу була завершена, і учасники могли прогулятися містом або відпочити від насиченого дня.

    Дякуємо всім, хто знайшов можливість відвідали захід та долучився до поширення здобутків учасників програми Intel «Шлях до успіху».

    Фотозвіт можна переглянути тут.




     Дізнайтесь розподіл балів в роботах, поданих на конкурси:

     

    Список за сумою балів

    Список за прізвищами фасилітаторів
    Конкурс "Моя історія успіху"
     завантажити  завантажити
    Конкурс "Наш проект для спільноти"
     завантажити завантажити

Поділитися: