Новини програми в Україні

Тренінг в Луцьку

  • 17.01.2014

    З 20 по 24 січня 2014 року на базі Луцького педагогічного коледжу буде проводитись тренінг для тренерів вищих навчальних педагогічних закладів України за новою 10-ю версією програми Intel® «Навчання для майбутнього».

    Тренінг проводиться для викладачів Луцького педагогічного коледжу, вчителів загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька, викладачів Володимир-Волинського педагогічного коледжу та представників інших вищих навчальних закладів України.

    Тренінг організовано  на виконання положень Державної цільової програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій «Сто відсотків» на період до 2015 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 р. №494 та відповідно до Меморандуму про співпрацю та взаєморозуміння між корпорацією Intel в Україні та Міністерством освіти і науки України, підписаного 4 грудня 2013 року для того, щоб сучасний викладач і вчитель йшов у ногу з часом, сучасний студент - практикант проводив уроки та позанавчальні заходи на належному рівні, а завтра у школу прийшов  добре підготовлений, висококваліфікований вчитель - новатор, який буде здатний працювати в суспільстві, основаному на економіці знань.

    Після навчання тренери матимуть можливість активно впроваджувати дану програму у навчально - виховний процес начальних закладів, використовувати під час організації практики студентів, у процесі підвищення кваліфікації вчителів та викладачів у міжатестаційний період.

    Бажаємо всім успіхів!

Поділитися: