Новини програми в Україні

Intel за сприяння Світового банку підвищує рівень ІКТ-компетентності співробітників українського парламенту

  • 21.01.2016

    18-19.01.2016 р. відбулось навчання персоналу апарату Верховної Ради в рамках проекту Підвищення рівня ІКТ-компетентності співробітників апарату Верховної Ради України. 

    Проект «Підвищення рівня ІКТ-компетентності співробітників апарату Верховної Ради України» – це спільна ініціатива корпорації Intel та Світового Банку, спрямована на розвиток внутрішніх електронних комунікацій та удосконалення співпраці представників державних органів та громадськості. 

    Проект реалізовується у кілька етапів та передбачає організацію і проведення досліджень, навчання і консультування персоналу, здійснення моніторингу та коригування одержаних результатів. 

    Координує проект громадська організація «Центр розвитку бізнес-технологій» – громадська організація, що об’єднує активних професіоналів, які прагнуть змін та готові до реальних дій. 

    Протягом двох днів активної роботи 24 працівники апарату Верховної Ради успішно опанували програму Модуля 1. Презентації та їх рольу формуванні позитивного іміджу Верховної Ради. 

    Учасники тренінгу не лише набули навичок ефективної комунікації та презентування результатів власної діяльності, використання сучасних ІКТ для створення позитивного іміджу Верховної Ради та вчасного інформування громадськості, а також високо оцінити якість проведення навчання та інформаційну підтримку. 

    За результатами підсумкового опитування учасники тренінгу висловили організаторам подяку за надану можливість підвищити власний рівень ІКТ-компетентності та побажання продовжити навчання.

Поділитися: