Новини програми в Україні

Представники АПІТУ — активні учасники парламентських слухань

  • 05.02.2016

    03 лютого 2016 року у Верховній Раді України відбулися парламентські слухання на тему «Реформи галузі інформаційно-комунікаційних технологій та розвиток інформаційного простору».

    Організатор слухань – Комітет Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку.

    На слуханнях з доповідями, представляючи позицію АПІТУ виступили:

    «Реформи галузі інформаційно-комунікаційних технологій як вирішальний фактор розвитку інформаційного суспільства України». Елліна Шнурко-Табакова — голова Правління АПІТУ.



    «Реформування управління ІТ та кібербезпеки в органах державної влади України». Олексій Янковський – президент ГО "ISACA Київ".
     



    «Цифрові технології як основа сучасних реформ в освіті». Тетяна Нанаєва - директор з корпоративних справ Intel в  Україні та СНД, INTEL Україна Член правління Асоціації підприємств інформаційних технологій України, голова комітету модернізації та інформатизації освіти ГР МОН України.



    Повний відеозапис слухань доступний на сторінці http://apitu.org.ua/node/6753  

    Рекомендації слухань готуються Комітетом з питань інформатизації та зв’язку до затвердження постановою Верховної Ради України.

    Пропозиції до проекту рекомендацій (див. за адресою http://apitu.org.ua/files/hearings-draft-recommendations.doc ) можна подавати до Комітету з питань інформатизації та зв’язку, та – до АПІТУ на адресу info@apitu.org.ua для підготовки узагальнених пропозицій від Асоціації.

     Стенограма слухань розміщена за адресою: http://static.rada.gov.ua/zakon/new/par_sl/SL030216.htm

Поділитися: