Новини програми в Україні

Intel провів тренінг "Публічна діяльність та спілкування з громадськістю" для працівників Апарату Верховної Ради України

  • 24.02.2016

    Сертифікати про участь у тренінгу «Публічна діяльність та спілкування з громадськістю» за програмою «Підвищення рівня ІКТ-компетентності співробітників Апарату Верховної Ради України» отримали співробітники Інформаційного управління та інших підрозділів Апарату українського парламенту.


    Серію навчальних тренінгів, які були ініційовані Інформаційним управлінням Апарату Верховної Ради, проводить Центр Розвитку Бізнес Технологій в рамках освітніх ініціатив Intel за підтримки Представництва Світового Банку в Україні. Метою тренінгів є підвищення рівня володіння та використання сучасних інформаційних технологій у сфері зв’язків з громадськістю.

    Це вже другий тренінг, проведений досвідченими тренерами освітніх програм Intel для співробітників Верховної Ради України. Перший тренінг «Презентації та їх роль у формуванні позитивного іміджу Верховної Ради» відбувся 18-19 січня 2016 року.

    Під час роботи за другим модулем програми навчання його учасникам, зокрема, було презентовано освітні ініціативи корпорації Intel. Співробітники Апарату Парламенту ознайомились с досвідом публічної онлайн-діяльності органів державної влади інших країн. Учасники обговорили роль публічної онлайн-діяльності в розвитку держави та уряду.

    Співробітники Апарату навчилися використовувати інструменти для масових повідомлень, засвоїли практику використання вебінаріїв, відеозв’язку, подкастів та стрім-трансляцій, навчилися самостійно створювати блоги, сайти і відеоканали, опанували основи SEO-оптимізації контенту.

    Було проведено огляд кращих блогів та сайтів державних інституцій різних країн.

    Під час занять учасники тренінгу також ознайомилися з інструментами для спілкування з громадськістю, особливостями організації спілкування та зворотного зв’язку з громадськістю, онлайн-консультаціями та опитування.

    Тренери також розповіли про ефективне використання в роботі Парламенту соціальних мереж, груп та інтернет-спільноти

    Були проаналізовані переваги й недоліки соціальних медіа у спілкуванні з громадськістю, звернуто увагу на безпеку в соціальних мережах тощо.


    Найближчим часом навчання буде продовжено. Співробітникам Апарату українського парламенту будуть заплановані тренінги «Адаптація контенту для онлайн-споживання громадськістю», «ІКТ-Інструменти і стратегії для підвищення соціальної активності у громадських організаціях», «Кібербезпека у державних органах»

    Проект «Підвищення рівня ІКТ-компетентності співробітників апарату Верховної Ради України» – це спільна ініціатива корпорації Intel та Світового Банку, спрямована на розвиток внутрішніх електронних комунікацій та удосконалення співпраці представників державних органів та громадськості.

    Проект реалізовується у кілька етапів та передбачає організацію і проведення досліджень, навчання і консультування персоналу, здійснення моніторингу та коригування одержаних результатів.

    Координує проект громадська організація «Центр розвитку бізнес-технологій»

    Intel (NASDAQ: INTC) робить реальними дивовижні можливості майбутнього. Інновації Intel розширюють використання комп’ютерних обчислень у персональних пристроях, корпоративних серверах та хмарних середовищах, роблять Інтернет речей більш «розумним» і розвиненим , допомагають забезпечити захист нашого цифрового життя. Результати роботи більше 100 тис. співробітників корпорації трансформують бізнес, підтримують нові відкриття і покращують можливості людей. Додаткову інформацію про корпорацію Intel можна знайти на веб-сайті www.intel.ua/pressroom та на http://www.intel.ua. «Додаткова інформація про освітні ініціативи Корпорації – на сайті iteach.com.ua

    Світовий банк є одним з найважливіших джерел фінансової і технічної допомоги країнам, що розвиваються, по всьому світу. Організація складається з п’яти унікальних організацій розвитку, що управляються країнами-членами. Світовий банк був заснований в 1944 році. Штаб-квартира розташована у Вашингтоні (Федеральний округ Колумбія). Організація налічує більше 120 представництв по всьому світу, в яких працюють більше 10 000 чоловік.

    ЦРБТ – незалежна аналітична і консультаційна організація, місією якої є сприяння демократичним цінностям, захисту законних соціальних, економічних та інших інтересів представників малого та середнього бізнесу шляхом створення сприятливих економічних та організаційно-правових умов для розвитку підприємництва в Україні та регіонах. З 2004 року ЦРБТ активно сприяє розвитку всесвітньої благодійної програми Intel ® «Навчання для майбутнього» ( Intel ® Teach) в Україні. З 2008 року ЦРБТ є партнером корпорації Intel в Україні – організація адмініструє освітні проекти корпорації Intel в Україні

    Спецрепортаж "Тренінг з публічної діяльності та спілкування з громадськістю"

Поділитися: