Новини програми в Україні

Майбутні лідери України

  • 15.07.2007

    10 липня 2007 року Тетяна Нанаєва, директор освітніх програм Intel в Україні, взяла участь у роботі літньої школи, організованої Міжнародним фондом «Україна 3000», де разом з представниками урядових та неурядових організацій обговорювався сучасний стан освіти та проблеми підвищення інтелектуального рівня молоді в Україні.

    Зa ініціативи Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» проводиться молодіжна освітня школа для української молоді, в рамках якої пройшов Круглий стіл «Формування моделі освіти майбутнього». Мета літньої школи - поєднуючи інтелектуальне спілкування та активний відпочинок, сформувати бачення молодіжною аудиторією шляхів формування моделі освіти майбутнього, створення ефективної національної молодіжної політики та створення національного молодіжного інтелектуального клубу.

    Катерина Ющенко, голова наглядової ради Фонду «Україна 3000», виступаючи на Круглому столі літньої школи, розповіла про основні освітні програми фонду та закликала студентство і представників молодіжних організацій брати активнішу участь у розвитку нашої держави та пошуку шляхів вирішення її проблем.

    Тетяна Нанаєва розповідала майбутньому поколінню лідерів про роль інформаційно - комунікаційних технологій в умовах сучасної глобальної конкуренції та розповіла про важливість формування навичок ХХІ сторіччя в умовах економіки знань, які мають змінити конкурентну спроможність нового покоління робочої сили в Україні на краще задля успішного розвитку нашої країни.

    Бажаємо великих успіхів та визначних досягнень майбутнім лідерам українського суспільства!

Поділитися: