Новини освіти

У Таврійському агротехнічному університеті відкрито навчальний центр Delcam

  • 25.09.2009

    У Таврійському агротехнічному університеті на базі кафедри "Прикладна геометрія та інформаційні технології проектування імені В.Найдиша" був відкритий навчальний центр Delcam.

    ВНЗ від британської компанії - лідера в розробці продукції для моделювання - отримав безкоштовно шість найменувань програмних продуктів, які використовуватимуться в навчанні (вартість близько 1,2 млн євро).

    Старший викладач кафедри Юрій Дмитрієв відзначив, що програмний продукт використовуватиметься в першу чергу для підготовки студентів по новій спеціальності "Інформаційні технології проектування" і для загальноінженерної підготовки студентів інженерних спеціальностей. Випускники цього напряму вже знайшли своє покликання не лише на підприємствах Мелітополя.

    Після відкриття центру вчені і представники машинобудування регіону підписали меморандум. Його суть зводиться до того, що університет забезпечить галузь інформацією про сучасні розробки в галузі проектування і виробництва. Студенти ж, починаючи з 3-го курсу, за узгодженням з керівниками машинобудівної галузі, залучатимуться до вирішення практичних завдань підприємств.

Поділитися: