Новини освіти

Прес-конференція, присвячена питанням отримання українцями вищої освіти за кордоном

  • 30.09.2009

    Фонд Віктора Пінчука продовжує пошук потенційних кандидатів на участь у конкурсному доборі програми «Всесвітні студії», в рамках якої він надаватиме гранти талановитим молодим українцям віком до 35 років, що бажають навчатись за магістерськими програмами в провідних світових навчальних закладах.

    Представники «Всесвітніх студій» регулярно беруть участь в заходах, що дають нагоду інформувати молодих українців про можливості, які пропонуються програмою, та розповідати про деталі участі  в ній.

    Завтра, 1 жовтня 2009 року, координатор «Всесвітніх студій», директор з міжнародних програм Фонду Віктора Пінчука Ольга Белькова візьме участь в прес-конференції, організованій партнерами програми – освітньою агенцією «ДЕК» - присвяченій темі отримання українцями вищої освіти за кордоном.  Тематика заходу розглядатиметься з точки зору аналізу сучасного ринку освіти – цінова політика українських та закордонних ВНЗ, гарантії працевлаштування з іноземним дипломом, можливість спілкування з представниками навчальних закладів до навчання.

    Крім Ольги Белькової в заході візьмуть участь директор освітньої агенції «ДЕК» Наталя Тарченко,  PR-менеджер Британської Ради в Україні Володимир Шейко та координатор CampusFrance в Україні Ольга Дорош.

    Прес-конференція відбудеться 1 жовтня, з 12.00 до 13.00, у прес-центрі інформаційної агенції «ЛІГАБізнесІнформ», за адресою: вул. Т. Шамрило, 23.

    З питань акредитації на прес-конференцію звертайтесь за телефоном (044) 390 76 24 чи на на e-mail: maria@dec-edu.com – до Марії Головко, PR-менеджера освітньої агенції «ДЕК».

Поділитися: