Новини освіти

5 років у ВНЗ - втрачений час чи надія на майбутнє?

  • 20.05.2010

    Пропонуємо Вам приєднатися до обговорення цієї теми 25 травня, на прес-конференції, яка присвячена фіналу проекту «Професіонали майбутнього». Це освітня програма, яка є яскравим прикладом  вирішення проблеми працевлаштування випускників вузів. 

    Уявіть собі, що ми живемо в ідеальному світі. Де кожен студент точно знає, ще до початку вступних іспитів, де він буде працювати. Але студент знає не тільки сферу своєї діяльності, а й компанію-роботодавця. Компанія, в свою чергу, теж знає студента, готує для нього додаткові програми, вчить, дає практику і через п’ять років має висококласного фахівця та вакансію для нього.

    Фантастика?!

    Сьогодні вже існують приклади, які доводять реальність та ефективність такого підходу. Проект «Професіонали майбутнього», який проводиться вже четвертий рік поспіль – це реальне працевлаштування сьогоднішніх студентів.

    У дискусії приймуть участь: представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства транспорту та зв’язку України, представники 10 провідних вузів України, студенти та представники найбільших компаній України. 

    Чекаємо вас о 15:30 у приміщені Науково-технічної бібліотеки ім. Г.І. Денисенка Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», пр. Перемоги, 37.

    Для акредитації звертайтесь за телефоном: 050-446-93-26 (Ольга Кіналь)

    Або пишіть за адресою: olga.kinal@mex.com.ua 

Поділитися: