Новини освіти

Делегація України на чолі з Дмитром Табачником перебуває у Лондоні

  • 12.01.2011

    10 січня 2011 року у Лондоні (Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії) розпочав роботу Всесвітній форум освіти 2011. У Форумі беруть участь міністри освіти, керівники провідних вищих навчальних закладів з різних країн та представники відомих ІТ-компаній.

    Українська сторона представлена делегацією на чолі з Міністром освіти і науки, молоді та спорту України Дмитром Табачником.

    Делегація України розпочала активну роботу з проведення низки переговорних заходів із провідними світовими компаніями, які спеціалізуються у сфері інформаційних технологій, розробці та інтеграції найсучасніших  освітніх систем, зокрема, 10 січня Дмитром Табачником  проведено робочі консультації з керівництвом корпорації Intel (США).

    У контексті реалізації ініціативи Президента України щодо реформування національної системи освіти, зокрема, програм: «Один учень - один комп’ютер», «100 відсотків» (інформатизація системи середньої освіти), делегацією опрацьовуються питання із запозичення світового досвіду для застосування його в українських освітніх проектах. 
    У цілому,  участь української делегації дасть можливість її учасникам обговорити проблеми в галузі освіти на всіх її рівнях, обмінятися досвідом та створити основу для подальшої співпраці.

    Джерело: mon.gov.ua

Поділитися: