Новини освіти

У Міжкорпоративному Університеті сьогодні – випускний

  • 24.02.2011

    Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», і компанія «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» оголошують про завершення навчання відразу двох груп слухачів проекту «Міжкорпоративний Університет», які разом з новими знаннями отримали роботу в найбільших компаніях.

    Успішна реалізація партнерського проекту найбільших компаній та провідних національних вузів «Міжкорпоративний Університет», покликаного підвищити конкурентоспроможність студентів університетів на ринку праці, триває вже другий рік. Цього разу у Міжкорпоративному Університеті завершили навчання відразу дві групи слухачів, які були підготовлені за заявками компаній-учасниць проекту.

    Перша група студентів на замовлення компанії «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» проходила підготовку за базовою програмою «Розвиток управлінських та комунікативних навичок». Друга – опанувала нову програму «Школа корпоративних продажів», розроблену за запитом «МТС Україна».

    Студенти взяли участь у тренінгах з формування навичок проведення переговорів, продажу та роботи з клієнтами. Наступним етапом програми навчання стало стажування на обраних студентами посадах. Стажери отримали можливість закріпити отримані у своїх вузах і на тренінгах Міжкорпоративного Університету знання на практиці.

    «Приємно усвідомлювати, що в Україні є освітні проекти з настільки високим практичним рівнем, що дають реальні гарантії своїм учасникам. Судіть самі – остання група слухачів Міжкорпоративного Університету подарувала МТС аж двох кваліфікованих фахівців, які ще вчора були студентами, а вже сьогодні стали повноцінними співробітниками підрозділу МТС з продажу в корпоративному сегменті. Ми не зупинимося на досягнутому і будемо надалі розвивати цю чудову кузню кадрів разом з нашими партнерами», – зазначила директор з управління персоналом «МТС Україна» Наталія Береза.

     «Студенти третьої групи Міжкорпоративного Університету успішно пройшли стажування в нашій компанії. За два місяці вони отримали важливі знання з теорії міжнародного торгового бізнесу, а також придбали практичні навички в сфері маркетингу, реклами, закупівель та юриспруденції. У результаті, для трьох студентів ми продовжили час стажування. А один учасник проекту отримав у нас постійну роботу на посаді асистента менеджера по закупівлях», – сказав Михайло Завилов, директор з персоналу «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна».

    «Слід підкреслити те, що грудень, протягом якого слухачі Міжкорпоративного Університету успішно проходили стажування, зазвичай характеризується значним збільшенням обсягів продажів і інтенсивності роботи підрозділів «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» і «МТС Україна». Випускники програм відзначили актуальність і практичну цінність отриманих знань і навичок, надану можливість отримати хорошу практику в найбільших компаніях і відмінний шанс для подальшого працевлаштування. Ми раді, що наш проект має практичні результати і надає студентам можливість працювати за фахом у серйозних компаніях», – зазначив Олександр Іванович Попов, керівник Міжкорпоративного Університету, кандидат економічних наук.

    Про Міжкорпоративний Університет

    Міжкорпоративний Університет – це перший в Україні національний партнерський проект у галузі освіти, який дозволяє інтегрувати унікальні практичні знання і досвід компаній у процес підготовки майбутніх фахівців.

    Учасниками Міжкорпоративного Університету є найбільші роботодавці Україні: «МТС Україна», «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна», «Київська Інвестиційна Група» і «Вімм-Білль-Данн Україна»; провідні вищі навчальні заклади: Київський національний університет ім.Т.Шевченка, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» і Національний університет «Києво-Могилянська академія». Проект здійснюється за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

    Партнером з оцінки особистісних здібностей і талантів студентів є компанія TZ-Partners: http://tz-partners.com.ua/

    У листопаді 2010 року «Міжкорпоративний Університет» посів перше місце у Другому Національному конкурсі бізнес-кейсів з корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) серед українських компаній. Українські та міжнародні експерти з питань розвитку КСВ визнали «Міжкорпоративний Університет» кращим соціальним проектом України.

Поділитися: