Новини освіти

16 березня в Києві відбудеться дискусія освітян, чиновників та експертів на тему «Реформа Освіти: Болонський процес та автономія вищих навчальних закладів»

  • 04.03.2011

    Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» разом із Міжнародним фондом «Відродження» проведуть 16-го березня дискусію на тему «Реформа Освіти: Болонський процес та автономія вищих навчальних закладів». Будуть розглянуті уроки із впровадження реформ освіти у Литві, Грузії та Азербайджану, а також корисність цих уроків для України.

    Захід проходитиме в рамках проекту «Експертиза закордонних трансформацій», нового спільного проекту фондів «Відкрий Україну» та «Відродження».

    Ключовими питаннями обговорення будуть: Які позитивні та негативні наслідки для освітньої реформи несе в собі інтеграція в Болонський процес? Чи сприятиме автономія університетів підвищенню якості реформи вищої освіти?

    Спеціально до дискусії будуть підготовлені та оприлюднені аналітичні матеріали.

    Дискусія «Внесок Європейського Союзу у розвиток громадянського суспільства» відбудеться в Готелі “Воздвиженський” (Київ, вул. Воздвиженська 60, 5-й поверх, Універсальний конференц-зал) з 10:00 до 13:00.

    Реєстрація учасників та представників ЗМІ почнеться о 9:30.

    Просимо журналістів акредитуватися до 15:00 вівторка, 15-го березня.

    Контакт для  ЗМІ: Руслан Кириленко, т. 235-52-98, rk@openukraine.org

Поділитися: