Новини освіти

Міжнародна олімпіада з математики та круглий стіл

  • 08.04.2011

    Київ, Русанівський ліцей
    09.04.2011

    Щороку у квітні Русанівський ліцей у місті Києві проводить відкриту олімпіаду з математики. Її фундатори, вчителі ліцею, які під керівництвом Заслуженого вчителя України Кушніра Ісаака Аркадійовича вже протягом 16 років не відмовляються від усталених традицій. Протягом кількох місяців триває конкурс на кращу задачу, серед яких багато авторських. Потім члени оргкомітету ретельно відбирають найцікавіше та складають завдання.

    Білети кожен рік вирізняються своїм художнім оформленням, що є наслідком копіткої роботи з учнями. Останні 5 років олімпіада набула статусу Міжнародної, так як до участі запрошуються делегації шкіл-партнерів з Росії ( м.Москва, Калінінград, Владивосток), Молдови (м.Калараш). Учасниками олімпіади є команди провідних фізико-математичних ліцеїв міста Києва, Херсона, Миколаєва, Черкас та Чернігівський обласний ліцей з обдарованою сільською молоддю.

    Під час «мозгового штурму» учнів над задачами керівники делегацій проводять круглий стіл, обмінюючись інноваціями в освіті.

    Цього року запрошений начальник управління освіти Дніпровської районної держадміністрації в місті Києві, який погодився взяти участь в обговорення питання «Соціальне партнерство в освіті».

    Гарантуємо усебічне сприяння в підготовці матеріалів.

    Акредитація за номером: 063-42-82-507

Поділитися: