Новини освіти

МТС починає стажування «Професіоналів майбутнього»

  • 18.07.2011
    Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», оголошує про старт стажування для учасників національної освітньої програми «Професіонали майбутнього», під час якої студенти познайомляться з практичною стороною майбутньої професії.

    Сьогодні на стажування в «МТС Україна» прийдуть 10 студентів, які увійшли до складу команд-фіналістів національної освітньої програми «Професіонали майбутнього 2011»: п'ятеро студентів Тернопільського Національного Технічного Університету та п'ятеро - Севастопольського Національного Технічного Університету.

    Студенти будуть навчатися в технічній службі МТС за спеціально розробленою програмою стажування. У розробці програми брали участь експерти групи навчання і розвитку «МТС Україна» спільно з провідними інженерами компанії. Програма побудована таким чином, щоб гармонійно об'єднати подачу теорії разом з практичними заняттями для ефективного засвоєння отриманих знань.

    Програма стажування розрахована на два тижні, протягом яких студенти вивчатимуть документацію, принципи роботи і настройку телекомунікаційного обладнання, особливості побудови магістральної та транспортної мереж, програми управління радіорелейними і оптичними мережами, обладнання базових станцій, а також організацію діяльності технічної дирекції «МТС України» . Паралельно з теоретичним матеріалом студенти разом з бригадою інженерів будуть у польових умовах практикуватися в монтажі обладнання базових станцій та їх обслуговуванні.

    Всього протягом липня, серпня та вересня цього року стажування пройдуть 55 студентів - учасників конкурсу «Професіонали майбутнього 2011».
Поділитися: