Новини освіти

Студенти київських вузів починають стажування в МТС

  • 05.09.2011

    Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», оголошує про початок стажування в МТС студентів Національного технічного університету «Київський Політехнічний Інститут» та Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій. Стажування буде проходити в рамках освітньої програми «Професіонали майбутнього». 

    Стажування в компанії МТС є одним з ключових етапів програми «Професіонали майбутнього», яка вже п'ять років поспіль проводиться компанією «МТС Україна» спільно з Міністерством інфраструктури України та Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України. Студенти Національного Технічного Університету України «КПІ» та Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій щороку беруть участь у програмі «Професіонали майбутнього» і показують високий рівень підготовки. 

    Під час стажування студенти познайомляться з практичною стороною майбутньої професії – за спеціально розробленою програмою вони будуть навчатися в технічній службі МТС. У розробці цієї програми брали участь експерти групи навчання і розвитку «МТС Україна» спільно з провідними інженерами компанії. Стажування побудовано таким чином, щоб гармонійно об'єднати подачу теорії разом з практичними заняттями для ефективного засвоєння отриманих знань. 

    Програма стажування розрахована на два тижні, протягом яких студенти вивчатимуть документацію, принципи роботи і настройку телекомунікаційного обладнання, особливості побудови магістральної та транспортної мереж, програми управління радіорелейними і оптичними мережами, обладнання базових станцій, а також організацію діяльності технічної дирекції «МТС України» . Паралельно з освоєнням теорії студенти разом з бригадою інженерів будуть у польових умовах практикуватися в монтажі обладнання базових станцій та їх обслуговуванні. 

    Всього протягом липня, серпня та вересня цього року стажування пройдуть 55 студентів – учасників конкурсу «Професіонали майбутнього 2011».

Поділитися: