Новини освіти

Започатковано програму інноваційного розвитку загальноосвітніх навчальних закладів "Школи-новатори" на період до 2015 р.

  • 01.02.2012

    Міністерством освіти і науки, молоді та спорту видано наказ від 24 січня 2012 року № 58 "Про впровадження програми "Школи-новатори".

    Програма інноваційного розвитку загальноосвітніх навчальних закладів "Школи-новатори" - міжнародна програма, що базується на принципах наукового дослідження інноваційного викладання і навчання (InnovativeTeachingandLearning, ITL), метою якого є надання окремим школам такої системи моніторингу, яка визначає інноваційні методи викладання та оцінює їх.

    Програму інноваційного розвитку загальноосвітніх навчальних закладів в Україні «Школи-новатори» ініційовано ТОВ "Майкрософт Україна" з метою сприяння інноваційній діяльності загальноосвітніх навчальних закладів на виконання пп. 1, 3 розділу V "Підготовка та підвищення рівня кваліфікації вчителів" Державної цільової програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій "Сто відсотків" на період до 2015 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 року № 494.

    Джерело: news.ligazakon.ua

Поділитися: