Новини освіти

Шкільна академія підприємництва: підписано договір про партнерство

  • 17.08.2012

    3 серпня 2012 року було підписано партнерський договір про реалізацію проекту «Шкільна академія підприємництва» між Центром Розвитку Освіти (Польща) та Львівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (Україна). Проект фінансується в рамках Програми розвитку польської співпраці Міністерства закордонних справ Республіки Польща, Підписання довогору відбулось у Варшаві в приміщенні Центру Розвитку Освіти. Договір урочисто підписали від сторони Замовника віце-директор ORE пані Марлена Фалковська та від сторони Партнера директор ЛОІППО пан Роман Шиян.


    Тим самим покладено офіційний старт проекту. Договір встановлює принципи функціонування Партнерства під час реалізації проекту між Лідером та Партнером, права та обов'язки обох сторін щодо виконання завдань проекту. Із змістом договору можна ознайомитись у розділі «Ресурси»

    Нагадуємо, що координаторами проекту з польського боку є Ева Бобінська, з української сторони –Роман Шиян. Головною метою проекту є розвиток в учнів та вчителів культури підприємництва та необхідних компетентностей для досягнення успіху в бізнесі або професійній кар'єрі.


    А також обмін досвідом у запровадженні в шкільній практиці заходів, пов'язаних із розвитком професійної активності та підприємливості. З повним описом проекту можна ознайомитись тут.

    Найближчим часом будуть укладені аналогічні договори між регіональними ІППО, які братимуть участь у проекті, а у вересні в передмісті Варшави розпочнеться навчання українських тренерів проекту за напрямками психологія, економіка та ІКТ. Отримані знання українські учасники впроваджуватимуть на місцях. Вже до кінця цього року у 10-ти областях України будуть створені Шкільні клуби підприємництва, де учні та вчителі зможуть розвивати одну з ключових компетентностей - ініціативність та підприємливість.

    Побажаємо учасникам та керівникам проекту успішного старту, вдалої та плідної співпраці та гарних результатів.

     


    Джерело: sae-ukraine.org.ua

Поділитися: