Новини освіти

Відбулася зустріч Міністра освіти і науки Івана Вакарчука з директором Агентства США з міжнародного розвитку Джаніною Ярузельскі

  • 02.03.2009

    Міністр Іван Вакарчук та пані Джаніна Ярузельскі обговорили результати роботи Програми сприяння незалежному тестуванню в Україні та питання проведення освітніх реформ в Україні.

    Міністр висловив подяку за зацікавленість Уряду США освітньою тематикою в Україні та сприяння проведенню всеохопного зовнішнього незалежного оцінювання.

    Пані Ярузельські відзначила високий успіх освітянських реформ та великі досягнення у створенні умов рівного доступу до освіти та боротьбі з корупцією.

    Обидві сторони відзначили важливість широкої участі громадськості в творенні реформ, засвідчили високу ефективність громадського спостереження за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання та окреслили питання до подальшої співпраці.

    На зустрічі 27 лютого також були присутні заступник міністра освіти і науки Павло Полянський, директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук, керівник апарату міністра Ярина Ясиневич, координатор програм Агентства США з міжнародного розвитку у сфері освіти Тамара Паливода, спеціаліст з питань розвитку демократії Лора Палмер-Павловіч.

Поділитися: