Події в регіонах

Буковина була представлена на Міжнародному форумі «Інновації та технології вищої якості»

  • 07.10.2009

    Директор Чернівецького представництва  Держінвестицій  Сільвіян Русу взяв участь у Міжнародному форумі «Інновації та технології вищої якості», який відбувся 30 вересня – 2 жовтня 2009 року у м. Києві. З відкриттям форуму учасників привітав т.в.о. Голови Держінвестицій Сергій Власенко.

    У рамках Міжнародної спеціалізованої виставки «ВИСОКІ ТЕХНОЛОГІЇ – 2009» та 2-ої Міжнародної спеціалізованої виставки «НАНОТЕХНЛОГІЇ – 2009» Київський центр інноваційного розвитку представив експозицію «Інноваційні проекти України». Вона була сформована з переможців конкурсу бізнес-планів інноваційних проектів, який був проведений мережею регіональних центрів інноваційного розвитку.

    Від Чернівецької області був представлений інноваційний проект під назвою: «Виробництво та впровадження енергозберігаючих світлодіодних джерел світла для житлово-комунального господарства», автор якого є Девятков Валерій Миколайович - директор науково-виробничої фірми «Д.ЖенІрАл». За участь в спеціалізованій експозиції «Інноваційні проекти України – 2009» автор проекту отримав Диплом від організаторів Міжнародного форуму «Інновації та технології вищої якості».

    Форум був проведений з метою сприяння інтенсивному розвитку вітчизняного наукоємного виробництва, ефективному використанню інтелектуальних та виробничих ресурсів, запровадженню конкурентоспроможного високотехнологічного обладнання у виробничі процеси підприємств України.

    Організатори заходу – Національна академія наук України, компанія "LMT Corporation" спільно з Київською торгово-промисловою палатою, Центром інвестиційно-інноваційних програм Національного агентства України з іноземних інвестицій та розвитку, Асоціацією «Інформаційні технології України» за підтримки Держінвестицій, профільних міністерств та відомств.

    Інформацію надало Чернівецьке представництво Держінвестицій.

Поділитися: