Події в регіонах
  • 07.07.2017

    Десятикласниця з Херсона посіла 4-те місце на міжнародному конкурсі Intel ISEF 2017

    Десятикласниця з Херсона Валерія Тищенко посіла 4-те місце на міжнародному конкурсі Intel ISEF 2017 – цей огляд наукових робіт старшокласників іще називають «олімпіадою геніїв». Цьогоріч у ній брали участь майже 2000 учасників зі 178 країн.
    Далі
  • 17.03.2015

    Міжнародна науково-практична конференція «Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи»

    Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи», яка відбудеться 20-27 квітня 2015 року на базі КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР.
    Далі
  • 29.08.2014

    Спільна ініціатива Запорізької обласної державної адміністрації та Intel Україна

    Шановні освітяни, учні та батьки Донецької та Луганської областей. Враховуючи проблеми з початком нового навчального року для школярів загальноосвітніх навчальних закладів Донецької та Луганської області та відповідно до доручень щодо організації дистанційного навчання школярів Запорізька облдержадміністрація, Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти спільно з представництвом корпорації Intel в Україні пропонують вчителям Донецької та Луганської областей скористатися ресурсом для організації дистанційного навчання учнів в період вимушеної затримки систематичного денного навчання.
    Далі
  • 24.04.2014

    Тренінг 10 версії Програми Intel "Навчання для майбутнього" для вчителів Рівненської області

    Під час весняних канікул у РОІППО пройшов тренінг 10 версії Програми Intel "Навчання для майбутнього" для вчителів Рівненської області. До участі в тренінгу були залучені 23 досвідчених вчителя, які стали регіональними тренерами Програми. Таке навчання покликано сприяти розповсюдженню нових педагогічних технологій та методів використання ІКТ в Рівненській області. Навчання провели тренери зі Львівської області Надія Манько та Тетяна Орлова.
    Далі
  • 17.01.2014

    Тренінг в Луцьку

    З 20 по 24 січня 2014 року на базі Луцького педагогічного коледжу буде проводитись тренінг для тренерів вищих навчальних педагогічних закладів України за новою 10-ю версією програми Intel® «Навчання для майбутнього».
    Далі
  • 30.08.2013

    Торжественное вручение сертификатов региональным тренерам

    Торжественное вручение сертификатов региональным тренерам в здании Торгово-промишленной палаты в присутствии Начальника областного упрвления образования и науки Верозубова А.В., директора образовательных программ Intel в Украине и СНГ Татьяны Нанаевой .
    Далі
  • 29.08.2013

    Тренінг «Відкритий світ» в Запоріжжі

    З 12 по 16 серпня 2013 року на базі Запорізького колегіуму № 98 проводився Всеукраїнський тренінг за інноваційною моделлю Е-навчання компанії Intel «1 учень - 1 комп’ютер» для тренерів, які допомагатимуть вчителям своїх шкіл освоювати методики навчання із застосуванням комп’ютерного обладнання в рамках Національного проекту «Відкритий світ».
    Далі
  • 28.08.2013

    Інноваційна модель Е-навчання «1 учень - 1 комп’ютер»

    З 19 серпня по 23 серпня 2013 р. у м. Житомирі компанією Intel проведено п’ятиденний всеукраїнський тренінг з використання інформаційно-комунікаційних технологій в інноваційній моделі Е-навчання «1 учень - 1 комп’ютер» для освітян пілотних шкіл Національного проекту «Відкритий світ».
    Далі
  • 26.08.2013

    Тренінг «Відкритий світ» в Запоріжжі

    З 12 по 16 серпня 2013 року на базі Запорізького колегіуму № 98 проводився Всеукраїнський тренінг за інноваційною моделлю Е-навчання компанії Intel «1 учень – 1 комп’ютер» для тренерів, які допомагатимуть вчителям своїх шкіл освоювати методики навчання із застосуванням комп’ютерного обладнання в рамках Національного проекту «Відкритий світ».
    Далі
  • 02.07.2013

    Стартував тренінг за 10-ою версією програми Intel «Навчання для майбутнього» для регіональних тренерів системи професійно-технічної освіти

    З метою забезпечення розвитку інформатизації професійно-технічних навчальних закладів, дирекція освітніх програм Intel в Україні та відділення науково-методичного забезпечення змісту професійно-технічної освіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти з 24 по 29 червня 2013 року проводить навчання для регіональних тренерів 10-ої версії Програми Intel «Навчання для майбутнього».
    Далі