Події в регіонах

Розпочалась реєстрація на міні-тренінги для учасників конкурсу "Галицький проект 2010"

  • 14.05.2010

    Анонсовані міні-тренінги для учасників конкурсу відбудуться у третій декаді травня. Реєстрація на нах розпочалась та активно триває.

    Остаточно визначено кількість та терміни проведення міні-тренінгів від членів журі конкурсу. Їх буде три:

    Автори, обговоривши зміст та наповнення кожного із запропонованих  міні-тренінгів, вирішили створити логічний зв'язок їх між тренінгами та проводити їх у певній послідовності та в різний час. Зміст кожного тренінгу продумано таким чином, щоб наступний став логічним продовженням попереднього, тим самим автори намагаються якнайповніше розкрити навчальні теми. Обрання тем не було випадковим. Часто учасники тренінгів та випускники програми зазначають, що потребують додаткових знань щодо організації та проведення саме уроків з використанням проектної методики. Також вчителі хочуть та готові використовувати нові можливості Інтернету у своїй практиці, але не мають достатніх знань та навичок для цього. Авотори тренінгів спробують допомогти учасникам у вирішенні названих питань.

    Звертаємо увагу, що реєстрація на міні-тренінги вже розпочалась!

    Кількість обраних міні-тренінгів визначає учасник.

    Ознайомитись з описом міні-тренігів Ви можете скориставшись посиланням  на сторінку Міні-тренінги для учасників Конкурсу

Поділитися: