Події в регіонах

Відкриття "Року освіти та інформаційного сспільства" в Запоріжжі

  • 24.01.2011

    20 січня 2011 року на базі Запорізької обласної академії післядипломної педагогічної освіти було проведене офіційне відкриття в Запорізькій області «Року освіти та інформаційного суспільства». На урочистому відкритті були присутні: заступник голови облдержадміністрації П.А. Гончарук, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації О.Г.Вєрозубов, ректор ЗОАППО В.В. Пашков, представники ОблУОН та районних/міських відділів освіти, співробітники ЗОАППО, директори шкіл, представники ІТ-компаній Запоріжжя.

    Метою урочистого заходу було представлення плану заходів, які планується провести у 2011 році щодо реалізації Року інформаційного суспільства в Запорізькій області, та визначення стратегічних напрямів розвитку регіону в галузі інформатизації освіти на найближчі 5 років.

    У рамках відкриття Року відбувся фінальний етап обласного конкурсу «Школа інформаційного суспільства», в якому 9 навчальних закладів області, переможці заочного туру, у різних номінаціях виборювали звання кращого навчального закладу щодо використання ІКТ в навчально-виховному процесі, створення інформаційно-освітніх ресурсів та забезпечення входження в єдиний світовий інформаційний простір.

    Детальніше  читайте на сайті Центру інформатики та ІТ Запорізької ОАППО http://ciit.zp.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1216

Поділитися: