Події в регіонах

Всеукраїнський захід щодо створення аудіокниги «Друзі друзям» для дітей з вадами зору

  • 12.09.2011

    Шановні педагоги,батьки та учні! 

    Якщо Ви не байдужа людина, маєте співчуття до тих, хто живуть поряд і мають проблеми зі здоров’ям, якщо Ви бажаєте зробити цей світ кращим, щоб в ньому  лунали веселі голоси, яскраво світитило сонце та щебетали пташки для тих дітей, що не можуть це побачити своїми очима, то цей конкурс для вас.  

    Дирекцією освітніх програм корпорації Intel  в Україні разом з Південноукраїнським регіональним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів (нині Комунальний  вищий навчальний заклад «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради ) оголошує конкурс аудіозаписів художніх творів  «Краса ти моя –Україно!» для учнів 2-11класів за результатами якого буде  створена аудіокнига «Друзі друзям» для дітей з вадами зору. 

    Дорогі друзі! Станьте безпосередньо співавторами щодо створення навчального і розвиваючого середовища  для дітей, які мають проблеми із зором. І ваша  робота буде сприяти розширенню словникового запасу дітей - інвалідів, розвитку звукомови, вмінню розмовляти, створенню описів за уявою. І це допоможе їм побудувати своє життя кращим.

    Фінал конкурсу «Краса ти моя –Україно!», присвячений міжнародному дню сліпої людини (13.11.2011р.),  відбудеться 20 листопада 2011року.

    При підготовці аудіозаписів учасникам звертатися до Положень про конкурс аудіокнижки та Положення про конкурс аудіозаписів.

    Захід проводиться з 10.08 по 10.11. 2011року.

    Конкурсні матеріали надсилати за адресою:
    73034, м. Херсон, вул. Покришева, 41,  Комунальний вищий навчальний заклад «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради. Конкурс аудіозаписів «Краса ти моя – Україно!» 

    Е-mail: suitti.ks@gmail.com

    Положення Всеукраїнського конкурсу аудіозаписів дитячих художніх творів «Краса ти моя – Україно!», який проводиться  в рамках створення аудіокниги «Друзі друзям» для дітей з вадами зору

    Положення щодо створення  аудіокниги для дітей з вадами зору «Друзі друзям»

    Реєстраційна форма учасника конкурсу аудіозаписів «Краса ти моя – Україно!»

Поділитися: