Події в регіонах

Всеукраїнський веб-квест «Безпечний Інтернет»

  • 17.01.2013

    Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти повідомляє, що згідно наказу ОблУОН ЗОДА від 29.08.2012 №537 «Про проведення Року мережевої взаємодії "Життя online"» з 04.02 по 04.03 обласний науково-методичний центр інформатики та інформаційних технологій в освіті КЗ «ЗОІППО» ЗОР проводить Всеукраїнський веб-квест «Безпечний Інтернет».

    Мета квесту: показати освітянам нову форму роботи з дітьми; підвищити їх навички роботи з сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, мережею Інтернет тощо; підвищити знання всіх учасників про безпечний Інтернет; ознайомити педагогічних працівників з дидактичними можливостями мережі Інтернет та веб-квесту як форми організації пізнавальної діяльності, сприяти розвитку ІТ-компетентності учасників навчально-виховного процесу.

    Для участі у квесті треба перейти за посиланням «Веб-квест для педагогічних працівників «Безпечний Інтернет»» на Запорізькому порталі ЗапоВікі (http://wiki.ciit.zp.ua/). Там же надано інші детальні відомості про квест.

    До участі запрошуються учасники освітнього процесу.

    Веб-квест проходить за підтримки: Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, компанії Іntel дирекції освітніх програм Іntel в Україні, підприємство ВОЛЯ,  компанії Microsoft Україна.

    Контакти з організаторами: Центр інформатики і інформаційних технологій навчання КЗ «ЗОІППО» ЗОР, тел. 061-236-30-99, сайт wiki.ciit.zp.ua.
    Контактні особи: Сокол Ірина Миколаївна (097-9181874, dominic28@yandex.ru), Телятник Кіра Валентинівна (067-3082141, telyatnik-k@rambler.ru).
Поділитися: