Події в регіонах

Семінар для тренерів Київської області, які реалізуюють роботу за програмою"Intel(R)Навчання для майбутнього"

  • 23.02.2006

    21 лютого 2006 року на базі наукової лабораторії інформаційних технологій навчання, спеціалізованої школи №12 з поглибленим вивченням інформаційних технологій м.Білої Церкви відбувся семінар "Ефективне використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі" для тренерів обласних опорних закладів освіти, які реалізуюють роботу за програмою.

    Першим досвідом проведення тренінгових занять в опорних закладах освіти за програмою "Intel(R) Навчання для майбутнього" поділились з учасниками тренери Кагарлицького р-ну (Михайлов М.В., директор Буртівської ЗОШ), Колосай Л.А. ( методист міського методичного міського центру відділу освіти, м.Славутич), Мякенька Т.М. (методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Києво-Святошинського району), Діренко С.В. (директор Острівского НВК Рокитнянського району) та Саражинська Н.А. (вчитель інформатики школи №12 м.Києва).

    На семінарі була присутня директор освітніх програм корпорації Intel в Україні Тетяна Нанаєва, яка розповіла про хід реалізації Програми в Україні, особливості її впровадження в різних регіонах та відповіла на питання учасників.

    Підсумки семінару підвела проректор з наукової роботи КОІПОПК, координатор Програми в Київській області Чубарук О.В.

Поділитися: