Новини програми в Україні
  • 07.07.2017

    Десятикласниця з Херсона посіла 4-те місце на міжнародному конкурсі Intel ISEF 2017

    Десятикласниця з Херсона Валерія Тищенко посіла 4-те місце на міжнародному конкурсі Intel ISEF 2017 – цей огляд наукових робіт старшокласників іще називають «олімпіадою геніїв». Цьогоріч у ній брали участь майже 2000 учасників зі 178 країн.
    Далі
  • 09.02.2017

    Завершив роботу конкурс Intel-Eko Україна

    31 січня – 3 лютого 2017 р. 2016 р. Міністерство освіти і науки України спільно з корпорацією Intel в Україні та Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді провели один із найбільших конкурсів для талановитих учнів – Всеукраїнський конкурс Intel Еко-Україна 2017.
    Далі
  • 25.11.2016

    Працівники Апарату Українського парламенту засвоїли професійні навички роботи в медіасередовищі YouTubе

    В рамках проекту “Підвищення рівня ІКТ-компетентності співробітників апарату Верховної Ради України”, спільної ініціативи корпорації Intel та представництва Світового Банку в Україні, спрямованої на розвиток внутрішніх електронних комунікацій та удосконалення співпраці співробітників Апарату Верховної Ради України та громадськості відбувся тренінг “Робота в медіа середовищі YouTubе”.
    Далі
  • 11.11.2016

    У Верховній Раді відбувся тренінг “Правила безпечного використання ІТ”

    У Верховній Раді України пройшов шостий тренінг проекту “Підвищення рівня ІКТ-компетентності співробітників Апарату Верховної Ради України“, спільної ініціативи корпорації Intel та представництва Світового Банку в Україні, спрямованої на розвиток внутрішніх електронних комунікацій та удосконалення співпраці співробітників Апарату Верховної Ради України та громадськості.
    Далі
  • 30.09.2016

    У Верховній Раді України відбувся тренінг «Критичне оцінювання інтернет-ресурсів і ЗМІ»

    Під час тренінгу в рамках навчання за програмою «Підвищення рівня ІКТ-компетентності співробітників Апарату Верховної Ради України», організованого Інформаційним управлінням Апарату Верховної Ради України, Представництвом Світового Банку в Україні та компанією Intel, його учасники провели самооцінювання вмінь оцінювати надійність інформаційних інтернет-джерел, ознайомилися з допоміжними веб-ресурсами для самоосвіти; навчилися визначати надійність сайтів, автентичність зображень, розпізнавати пропаганду та використовувати ці навички в професійній діяльності, звернули увагу на принципи інформаційної безпеки.
    Далі
  • 06.06.2016

    Увага! Конкурс!

    Оголошуємо конкурс на участь в українсько-польському проекті "Нова українська школа". Мета проекту – розроблення нових держстандартів для початкової, базової та старшої школи. До участі в конкурсі просимо зголошуватися освітян до 21 червня 2016 р.
    Далі
  • 30.05.2016

    Стратегічна сесія з розробки концепції Нової української школи

    28 травня в Ірпені відбулась стратегічна сесія з розробки концепції Нової української школи. Організатором дискусії виступило Міністерство освіти та науки України та корпорація Intel. Серед учасників сесії були керівники та провідні фахівці МОН, відомі експерти, представники громадянського суспільства та бізнесу.
    Далі
  • 30.05.2016

    В Апараті Верховної Ради України відбувся тренінг «Сучасні технології ефективної актуалізації контенту в мережі Інтернет

    Серію навчальних тренінгів, ініційованих Інформаційним управлінням Апарату Верховної Ради, провів Центр Розвитку Бізнес Технологій в рамках освітніх ініціатив Intel за підтримки Представництва Світового Банку в Україні. Метою тренінгів було підвищення рівня володіння та використання сучасних інформаційних технологій у сфері зв'язків з громадськістю.
    Далі
  • 24.02.2016

    Intel провів тренінг "Публічна діяльність та спілкування з громадськістю" для працівників Апарату Верховної Ради України

    Серію навчальних тренінгів, які були ініційовані Інформаційним управлінням Апарату Верховної Ради, проводить Центр Розвитку Бізнес Технологій в рамках освітніх ініціатив Intel за підтримки Представництва Світового Банку в Україні. Метою тренінгів є підвищення рівня володіння та використання сучасних інформаційних технологій у сфері зв’язків з громадськістю.
    Далі
  • 05.02.2016

    Представники АПІТУ — активні учасники парламентських слухань

    03 лютого 2016 року у Верховній Раді України відбулися парламентські слухання на тему «Реформи галузі інформаційно-комунікаційних технологій та розвиток інформаційного простору». Організатор слухань – Комітет Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку.
    Далі