ITEACH WIKI є майданчиком для спілкування учасників програми Іntel® "Навчання для майбутнього" - для спільного планування, обміну досвідом,ведення мережевих проектів учасниками програми тощо. Ми сподіваємось, що цей WiKi-сайт допоможе тренерам програми в обміні досвідом її впровадження та накопиченими тренерськими знахідками, а координаторам програми - у плануванні та звітуванні. Як представлена Ваша область на цьому сайті залежитеме лише від Вас самих!
Підписатися на RSS
Події в регіонах
ЗМІ про освітні ініциативи Intel
Конкурси
 SHOP.VlasnaSprava.info рекомендує: 
Головна

Програма Іntel® «Навчання для майбутнього» - найбільша спільна ініціатива Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій та змісту освіти МОН України, ЦІППО АПН України, ОІППО, ОУОН ОДА та корпорації Intel щодо перепідготовки педагогічних кадрів з ІКТ та новітніх педагогічних технологій, яка уможливлює підготовку школярів до економіки знань XXI сторіччя та надає їм необхідні навички.



Десятикласниця з Херсона посіла 4-те місце на міжнародному конкурсі Intel ISEF 2017

Десятикласниця з Херсона Валерія Тищенко посіла 4-те місце на міжнародному конкурсі Intel ISEF 2017 – цей огляд наукових робіт старшокласників іще називають «олімпіадою геніїв». Цьогоріч у ній брали участь майже 2000 учасників зі 178 країн.

Детальніше »


С 28 апреля 2017 года сайт сообщества Intel® Education Galaxy прекращает свою работу в прежнем режиме

С 28 апреля 2017 года и до 17:00 28 июля 2017 года (время московское) материалы «Галактики» будут доступны только в режиме чтения.

Детальніше »


Образовательная галактика Intel®. Новости сообщества

Уважаемые коллеги!
Первая дистанционная образовательная сессия по теме «Обучение онлайн» завершена. 2737 работников образования прошли обучение на 13 вебинарах и 2 дистанционных мероприятиях (видеоконференция и акция).

Детальніше »


Відбувся тренінг «Сучасні технології візуалізації інформації з використанням інфографіки»

У рамках програми «Підвищення рівня ІКТ-компетентності співробітників Апарату Верховної Ради України», організованої Інформаційним управлінням Апарату Верховної Ради України, Представництвом Світового Банку в Україні та компанією Intel, було проведено тренінг на тему «Сучасні технології візуалізації інформації з використанням інфографіки».

Детальніше »


Завершив роботу конкурс Intel-Eko Україна

31 січня – 3 лютого 2017 р. 2016 р. Міністерство освіти і науки України спільно з корпорацією Intel в Україні та Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді провели один із найбільших конкурсів для талановитих учнів – Всеукраїнський конкурс Intel Еко-Україна 2017.

Детальніше »


Нова українська школа: основи стандарту освіти – ще один крок до мети

У рамках українсько-польського проекту «Нова українська школа» 8 грудня 2016 року у стінах Міністерства освіти і науки України відбулася презентація «Основ стандарту освіти» – документа, який визначає стратегію змін у змісті загальної середньої освіти. Презентацію відкривали почесні гості – міністр освіти і науки України Лілія Гриневич та віце-міністр освіти Республіки Польща Мажена Драб. Модерував зустріч заступник міністра освіти Павло Хобзей.

Детальніше »


Працівники Апарату Українського парламенту засвоїли професійні навички роботи в медіасередовищі YouTubе

В рамках проекту “Підвищення рівня ІКТ-компетентності співробітників апарату Верховної Ради України”, спільної ініціативи корпорації Intel та представництва Світового Банку в Україні, спрямованої на розвиток внутрішніх електронних комунікацій та удосконалення співпраці співробітників Апарату Верховної Ради України та громадськості відбувся тренінг “Робота в медіа середовищі YouTubе”.

Детальніше »


У Верховній Раді відбувся тренінг “Правила безпечного використання ІТ”

У Верховній Раді України пройшов шостий тренінг проекту “Підвищення рівня ІКТ- компетентності співробітників Апарату Верховної Ради України“, спільної ініціативи корпорації Intel та представництва Світового Банку в Україні, спрямованої на розвиток внутрішніх електронних комунікацій та удосконалення співпраці співробітників Апарату Верховної Ради України та громадськості.

Детальніше »


Intel провів тренінг "Публічна діяльність та спілкування з громадськістю" для працівників Апарату Верховної Ради України

Серію навчальних тренінгів, які були ініційовані Інформаційним управлінням Апарату Верховної Ради, проводить Центр Розвитку Бізнес Технологій в рамках освітніх ініціатив Intel за підтримки Представництва Світового Банку в Україні. Метою тренінгів є підвищення рівня володіння та використання сучасних інформаційних технологій у сфері зв’язків з громадськістю.

Детальніше »


Відбувся вебінар «Інструменти для розробки та трансформації освітньої політики»

26 листопада в рамках Міжнародної освітньої онлайн конференції INTEL для України та країн СНД «Нові горизонти ІКТ для сталого розвитку та освіти» відбувся Вебінар-презентація інструментарію Intel «Інструменти для розробки та трансформації освітньої політики».

Детальніше »


Відбувся вебінар на тему "Культура діалогу в освіті"

20 листопада в рамках Міжнародної освітньої онлайн конференції INTEL для України та країн СНД «Нові горизонти ІКТ для сталого розвитку та освіти» відбувся вебінар на тему "Культура діалогу в освіті".

Детальніше »


Тренинги по программе Intel «Обучение для будущего» в Узбекистане

9–12 ноября 2015 года в г. Самарканд, Узбекистан, тренеры программы Intel Teach  из Украины провели 2 тренинга для преподавателей информатики системы профтехобразования Узбекистана по 10 версии программы Intel «Обучение для будущего». Тренинг был организован UNESCO Ташкент совместно с Центром по среднего и специального образования Министерства высшего и среднего специального образования Республики Узбекистан и Интел.

Детальніше »


Состоялся вебинар-презентация инструментария Intel «Создание политики трансформации образования с ИКТ»

В рамках Конференции "Современная школа: новые образовательные технологии и электронные учебники" на Образовательной Галактике Intel 9 ноября 2015 года прошел вебинар-презентация инструментария Intel «Создание политики трансформации образования с ИКТ».

Детальніше »


Тренінг за програмою «1 учень — 1 комп’ютер» для викладачів КУБГ

18 вересня 2015 року розпочався тренінг за програмою Intel «Інноваційна модель електронного навчання «1 учень — 1 комп’ютер» для викладачів педагогічного інституту (тренери Лариса Шевчук та Ганна Скрипка).

Детальніше »

Шановні учасники освітніх програм Intel!

Раді повідомити про відкриття платформи блогів на Порталі освітніх ініціатив Корпорації Intel (http://www.iteach.com.ua/).
Кожен зареєстрований користувач може публікувати тут свої історії успіху, ділитися досвідом, анонсувати заходи або події, задавати питання спільноті і адміністраторам освітніх програм, а також обговорювати публікації інших учасників.

Детальніше »

Заявка на отримання Ліцензійної угоди для використання матеріалів Intel

Інформація до відома керівників та координаторів освітніх програм Intel в областях та Вищих навчальних педагогічних закладах, які працюють за освітніми програмами Intel.

Повідомляємо, що в разі планів щодо подальшого впровадження освітніх програм Intel Teach, Intel learn, TEO, Elements, 1:1 eLearning тощо в області в 2015 році та далі, ОІППО або інший заклад, мають підписати з Intel Ліцензійну угоду щодо впровадження окремих курсів.

Детальніше »

Соціальні ініціативи з Intel 

Ми віримо, що соціальні проекти актуальні, а ідеї та технології Intel допомагають учням разом з вчителями рухатись вперед, привертати увагу та залучати все більше людей до вирішення проблем місцевої громади. Адже, Земля - наш спільний дім - це не лише яскравий слоган!

Детальніше »

Новини програми в Україні
Новини технологій